top of page

Offentlige bygg

Behovet for utskiftning av gamle dører og vinduer i offentlig bygg blir stadig større, ikke bare på grunn av krav til energisparing, men også med tanke på økonomi, støy og inneklima. Vindu Entreprenøren har med vår forutsigbarhet og trygge gjennomføring blitt foretrukket aktør i flere offentlige prosjekter.

Energieffektive produkter

Å bytte ut gamle vinduer og dører er en god investering for fremtiden. Vinduets energieffektivitet måles i U-verdi. Lave U-verdier betyr de mest energieffektive produktene. Gamle vinduer har ofte høyere U-verdi. Hos Vindu Entreprenøren benytter vi oss utelukkende av de beste og mest moderne produktene i det norske markedet, noe som sikrer at ditt bygg sparer energi og dermed utgifter på temperaturregulering.

 

Bedre inneklima

Bruk av de beste norske produktene i markedet gir bedre inneklima. Vindu Entreprenøren AS skreddersyr dine behov, slik at du får det optimale vinduet med tanke på både inneklima, solskjerming og støyskjerming.

Bytte vindu i offentlige bygg
Ås Rådhus
Økt sikkerhet

Dagens vinduer og dører har økt sikkerhet sammenliknet med eldre produkter. Det betyr at utskiftning av vinduer og dører reduserer risikoen for at uvedkommende får uønsket tilgang til lokalene. Vi leverer også godkjente branndører og vinduer der det er påkrevd.

 

Kontakt
bottom of page