top of page

Tjenester 

Vindu Entreprenøren AS hjelper deg med bytte av vinduer, dører, energioppgradering og etterisolering til borettslag, eneboliger, sameier og næringsbygg.
 

Hva er ditt behov?

Vindu Entreprenøren AS hjelper deg kostnadsfritt med å finne de vinduene og dørene som er optimale for ditt behov. Vinduene skal ikke bare kunne ivareta byggets arkitektoniske preg, men også krav som støyisolering, solavskjerming, energibesparende og sikkerhet for å sikre deg som kunde et optimalt resultat.

 

De beste montørene

Vi stiller høye krav til våre ansatte som skal utføre utskiftningen av vinduer og dører. Alle våre montører har spesialkompetanse innenfor utskiftning av vinduer og dører, og sørger for høy kvalitet og punktlighet i arbeidet. Å bytte ut et gammelt vindu krever kunnskap om både gammel og ny standard. Våre montører har opplæring i de aller mest energieffektive og moderne metodene, for at du skal få det beste resultatet.

Montør skifter vindu
Montør Vindu Entreprenøren
Strenge krav

Vi har Sentralgodkjenning for utførelse av tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1 og er en Mesterbedrift. Det betyr at vi har et kvalitetssikringssystem som stiller høye krav til oss som entreprenør, og det gir deg som kunde en trygghet på at arbeidet vi utfører blir gjort i henhold til gjeldende lover og regelverk. Denne kvalitetssikringen er også bakgrunnen til at vi utelukket benytter oss av leverandører som holder høyeste standard satt av Norsk Dør- og Vinduskontroll. Det betyr også:

 

  • Påkrevd HMS

  • Norske lønnstariffer for alle våre montører

  • God miljøprofil med streng avfallshåndtering

1380013621-2.png
Vedlikehold og produktinformasjon

Last ned og les våre retningslinjer for bl.a. rengjøring, reklamasjonsrett og kondens. 

Kontakt
bottom of page