top of page
Hamangskogen borettslag

Vinduer, dører og etterisolering til borettslag, sameier og næringsbygg

Vindu Entreprenøren AS er en av de største aktørene innen montering av vinduer og dører på Østlandet. Våre dyktige montører har spesialkompetanse innen utskiftning av vinduer og dører, og sørger for høy kvalitet, forutsigbarhet og punktlighet i arbeidet – til meget konkurransedyktige priser.

Vi har gode rutiner for både HMS og avfallshåndtering på våre prosjekter, og vi følger norske lønnstariffer for våre ansatte.

Våre tjenester

Å fornye vinduer og dører er en investering som skal vare i mange år. Vi bruker de mest moderne og energieffektive produktene i markedet.

Borettslag og sameier

Næringsbygg

Næringsbygg stiller egne krav til vinduer og dører. Vinduene skal ikke bare ivareta byggets preg, men skal også innfri krav om støyisolering, solavskjerming, varmeisolering og brannisolering.

Behovet for utskiftning av gamle dører og vinduer i offentlig bygg blir stadig større, ikke bare på grunn av krav til energisparing, men også med tanke på økonomi, støy og inneklima.

Offentlige bygg

Det er ofte store energigevinster og økonomiske fordeler forbundet med å bytte ut gamle vinduer og dører i eneboliger og leiligheter.

Småprosjekter

Bytte vindu borettslag

Referanseprosjekter

Hvert år gjennomfører vi store prosjekter for borettslag, sameier og næringsbygg, bl.a. for OBOS og USBL.

+
Dråper på Window

Kundereferanser

"Vindu Entreprenøren har vært veldig profesjonell og flink. Jobben har gått smertefritt. Alle beboerne er superfornøyd med håndverkeren som har vært inne hos oss. Vi satser jo på lavere strømkostnader ved at vi får nye vinduer som er 3-lags. Og vi får isolert rundt vinduene. Vi regner med mindre varmetap, rett og slett."

Magnus Høvde, styreleder Vallerudbakken Borettslag

bottom of page