top of page

Vinduer og dører

Vindu Entreprenøren AS er en av de største aktørene innen bytte av dører og vinduer i borettslag og sameier i Oslo-regionen. Hvert år bytter våre montører ut flere tusen enheter i store og små borettslag/sameier, næringsbygg og offentlige bygg.

Gode rutiner

Gjennom mer enn 20 år i bransjen har vi etablert godt gjennomarbeidede rutiner og prosesser som gjør utskifting av vinduer og dører så smidig som mulig for kundene. Forutsigbarhet i gjennomføringen er viktig både for deg som kunde og for oss som bedrift. Klikk her for å se hvordan prosessen med å bytte ut dører og vinduer fungerer.

De beste produktene som gir lang holdbarhet

Å bytte ut vinduer og dører er en investering som skal vare i mange år. Derfor er det helt avgjørende å velge de riktige produktene. Det er stor kvalitetsforskjell på vinduer og dører som selges i markedet. Vindu Entreprenøren bruker utelukkende de beste produktene fra kjente norske produsenter. Det betyr at ditt borettslag/sameier får vinduer og dører som sikrer:

  • Godt inneklima

  • God økonomi

  • God støyisolering

  • Sterk miljøprofil

  • Kvalitet og lang holdbarhet

Montør skifter vindu
Montør Vindu Entreprenøren

Hva er ditt behov?

Vindu Entreprenøren AS hjelper deg kostnadsfritt med å finne de vinduene og dørene som er optimale for ditt behov. Vinduene skal ikke bare kunne ivareta byggets arkitektoniske preg, men også krav som støyisolering, solavskjerming, energibesparende og sikkerhet for å sikre deg som kunde et optimalt resultat.

 

De beste montørene

Vi stiller høye krav til våre ansatte som skal utføre utskiftningen av vinduer og dører. Alle våre montører har spesialkompetanse innenfor utskiftning av vinduer og dører, og sørger for høy kvalitet og punktlighet i arbeidet. Å bytte ut et gammelt vindu krever kunnskap om både gammel og ny standard. Våre montører har opplæring i de aller mest energieffektive og moderne metodene, for at du skal få det beste resultatet.

Strenge krav

Vi har Sentralgodkjenning for utførelse av tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1 og er en Mesterbedrift. Det betyr at vi har et kvalitetssikringssystem som stiller høye krav til oss som entreprenør, og det gir deg som kunde en trygghet på at arbeidet vi utfører blir gjort i henhold til gjeldende lover og regelverk. Denne kvalitetssikringen er også bakgrunnen til at vi utelukket benytter oss av leverandører som holder høyeste standard satt av Norsk Dør- og Vinduskontroll. Det betyr også:

 

  • Påkrevd HMS

  • Norske lønnstariffer for alle våre montører

  • God miljøprofil med streng avfallshåndtering

1380013621-2.png
Vindusmontør i arbeid
Vedlikehold og produktinformasjon

Last ned og les våre retningslinjer for bl.a. rengjøring, reklamasjonsrett og kondens. 

Kontakt
bottom of page